Piter 0 Napisano Kwiecień 17, 2018 Cześć, Proszę o opinie znalezionej oferty modelu s2r z Wielkopolskihttps://www.otomoto.pl/oferta/ducati-monster-s2r-800-ID6zTP3u.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Martwi mnie uszkodzony korpus silnika. Z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_29 1 Napisano Kwiecień 19, 2018 (edytowany) Patrzyłem ostatnio to ogłoszenie. Wygląda na zadbany. Opony dobre, łańcuch chyba za luźny Teraz pytanie po co malować większość elementów jeśli się go zaraz sprzedaje (2lata) Zastanawia mnie to. Prawdopodobnie ma to związek z glebą :) Jeśli zostało sklejone to profesjonalnie przy użyciu dobrego preparatu to bym się nie bał wcale. Możesz dzięki temu zbić mocno z ceny. Fajnie jak by mial dokumentacje przed i po malowaniu. Bo jak ktoś to planuje przemalowanie motocykla to taka dokumentacje raczej robi. Edytowano Kwiecień 19, 2018 przez Kamil_29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 20, 2018 (edytowany) Szymona poznałem w 2011 roku, gdy pracował u Dominika Szymańskiego, który wtedy miał autoryzację serwisu Ducati w Poznaniu. Potem Szymon pracował w Larssonie. Monster jest WYLIZANY i nie sądzę, żeby z powodu uczciwego podania info o klejonej kapie można było "zbić mocno z ceny" Ale jak ktoś chce - to ... życzę powodzenia. I szukania innej sztuki w niższej cenie. Skoro klej wytrzymał do tej pory, to wytrzyma jeszcze - to jeśli chodzi o wątpliwości. Reszta jest w ogłoszeniu i gdybym szukał S2R'a, to nie ma chyba lepszego sprzedającego, wiedzącego o swoim moto tyle, ile wie Szymon. Ceny w ogłoszeniach nie biorą się z kosmosu i jak ktoś dokładnie wie, co zrobił, wymienił, serwisował, to i ceni odpowiednio. A jak ktoś chce kupić byle było tanio, to lepiej u handlarza, który na każde pytanie odpowie "Nie wiem - ja taki sprowadziłem". Piter - zadzwoń, pogadaj, a sam zobaczysz, jak się rozmowa potoczy. ;) Edytowano Kwiecień 20, 2018 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach