Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Falco

Pilna prośba - oględziny monster

Polecane posty

Prośba,

Ponieważ nie mam możliwości podjechania tak daleko, do Chrzanowa, to czy ktoś z was mógłby mi pomóc i podjechać obejrzeć to moto? To w sumie pilna sprawa, bo teraz w długi weekend, mógłbym załatwić sprawę zakupu moto i jechania po nie nawet tak daleko. 

Nie chcę jednak jechać takiego dystansu, tylko po to, żeby stwierdzić że to nic nie warty egzemplarz. Może chociaż ktoś z was zna jego historię?

https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-620-ducati-monster-620i-dark-black-mat-naked-ID6zXRDC.html

Pomocy!

Wygląda zdrowo, dopytaj o historię serwisową i jak długo jest właścicielem. Jak chcesz mogę Ci pomóc przy oględzinach. Do Chrzanowa mam 70km.

Edytowano przez topgear68

Nie było takiego połączenia, czarna rama plus grafitowe felgi. Czarna rama i czarne felgi lub srebrna rama i grafitowe felgi. Sety pasażera tez powinny być srebrne, a są malowane na czarno.

Zmieniona kierownica, manetki, srebrne ramki zegarów też wg mnie nie są oryginalne.

Co do malowania, to zdaję sobie sprawę, że jest nieoryginalne. Malowany był na pewno. Ma trochę akcesoriów od rizomy.

Co do zegarów, gość mówi że były wymieniane ze względu na pękniętą szybę zegarów. Ma na to faktury. Czekam na więcej zdjęć od niego. Wygląda ok na pierwszy rzut oka.

Problemem dla mnie jest tylko jechanie 400km, jeżeli to ma się okazać totalnym trupem. Topgear... mógłbyś podjechać,obaczyć to moto jutro np? Dogadamy się co do kosztów...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.