xraymutation 0 Napisano Maj 6, 2018 (edytowany) Cześć wszystkim, sprzedaję swojego sprzęta, którym jeździłem ostatnie 5 lat. Kupiłem jako import z Włoch ( motorakowski.pl ). Sprawował się świetnie, a ja dbałem o niego w ten sam sposób. Płyny i filtry wymieniane regularnie W ciągu tych 5 lat został wymieniony napęd ( ASO - Liberty Motors ), uszczelki, akumulator i tylna guma po złapaniu kapcia. Miał też regulowane zawory i wymienione sprzęgło ( Motomaniax ). Zeszłą wiosną wymieniałem klocki hamulcowe i przy okazji płyn hamulcowy. Na ładnych kilka lat można zapomnieć o jakichkolwiek wydatkach oprócz bieżącego serwisowania. Cena: 9000,00 zł Edytowano Maj 6, 2018 przez xraymutation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Maj 7, 2018 Poprawka, po przejrzeniu tabelki serwisowej - za nieco ponad 1000 km przydałoby się wymienić pasek rozrządu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tau102 1 Napisano Maj 8, 2018 Witam, Czy oferta jest jeszcze aktualna? 1 xraymutation zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Maj 8, 2018 Sprzęt sprzedany. Dzięki, Tau102. Wierzę, że sprzęt trafił w dobre ręce. Niech Ci służy i da tyle radości co mi ;) Ducatisti, jeszcze tu wrócę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach