kyniomaniak 1 Napisano Maj 6, 2018 Sprzedam Motocykl Ducati Diavel Dark 2012 . 1198 cm3 , 162 km ABS Przebieg 24700km .Motocykl w bardzo dobrym stanie . Po dużym serwisie , Po regulacji zaworów , Nowe Opony , pasek ROZRZĄDU i napinacze (napinacze na moje życzenie), olej , filtr , płyn hamulcowy , świece , gotowy do sezonu w 100% . Akcesoryjne dekielki i wlew paliwa Walzwerk , podnóżki nogi i dźwignie zmiany biegów Rizoma , Podgrzewanie Gryfy Daytona , Boczny montaż tablicy rejestracyjnej , wyjście ładowarki USB , akcesoryjne lusterka , Nigdy nie leżał . Motocykl do przewiezienia ze Szwajcarii wraz ze wszystkimi formalnościami(wszystko na koszt kupującego)Ja nie mam czasu na te formalności .Sprzedaję z powodu budowy domu, ale w serwis zainwestowałem i przygotowano mi motocykl jak z lini produkcyjnej. Ten motocykl to 100% pewniak nie jak to bywa w dzisiejszych czasach rozbitek,etc. lub po swojskim domowym serwisie. Do moto mogę dorzucić dwie nowe świece zapłonowe i ewentualnie na życzenie za jakąś dopłatą Klucz do tylniego koła. Wraz z motocyklem dwa kluczyki tj czarny standardowy oraz czerwony serwisowy. Książka serwisowa . Dowód rejestracyjny( wraz z pieczątką wyrejestrowania. Motocykl jeździł tylko i wyłącznie po Szwajcarii Ja zaś jestem jego trzecim właścicielem od maja 2017 . Motocykl nigdy mnie nie zawiódł i dał mi bardzo wiele frajdy z jazdy. Cena jaka mnie interesuje to 35tyś PLN . Ewentualny transport wraz z formalnościami można znaleźć nawet przez FB . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol64 0 Napisano Maj 10, 2018 Czy wchodzi w grę jakaś zamiana na zarejestrowane motocykle - mam dwa - 848 i 696 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kyniomaniak 1 Napisano Maj 14, 2018 NIe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kyniomaniak 1 Napisano Maj 18, 2018 Nie ma zainteresowanych? Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kyniomaniak 1 Napisano Maj 27, 2018 Zostawiam sobie moto na kolejny sezon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach