PetrolHead 2 Napisano Maj 13, 2018 Mial być ze mną do końca sezonu 2019, ale chodzi mi po głowie inny pomysł. Moto znane w klubie. Jestem pierwszym wlascicielem. 2013 rok. Kupione jako nowy w Liberty W Warszawie. Obecnie nalatane raptem 21 tys. Motocykl nigdy nie leżał, nie ma żadnej ryski. Serwis do końca gwarancji tylko w ASO, potem 1 wymiana oleju w Motomaniax, przy 14 tys zrobione paski u Cinka. 3 miesiące temu, przed sezonem zrobiony duży serwis w ASO Liberty (remap, olej, filtry, olej w latach, płyn hamulcowy, nowy napęd OEM Ducati). Moto z extrasów ma wyższą szybę (OEM ducati), niższą nigdy nie zakładaną też mam. Dodatkowo crash pady Rizoma, i kufer centralny alu Givi. Opony mają przejechane okolo 6 tys. Ja ktoś życzy sobie jakieś dokładne fotki to dajcie znać. Cena 31 tys. plnów. Tel 797 903 000. Jeśli nie odbiorę, to oddzwonię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PetrolHead 2 Napisano Maj 20, 2018 Zapomniałem napisać, że moto ma dodatkowo alarm Ducati. Mam też krótkie mocowanie tablicy tidy tail R&G (90€). U Cinka oprócz pasków robiony był desmo serwis (luzy zaworowe). Dodaje kilka zdjęć z dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PetrolHead 2 Napisano Maj 27, 2018 No i po temacie. To z pewnością nie było moje ostatnie Ducati :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach