krzys173 0 Napisano Maj 26, 2018 (edytowany) Dzień doby Multistrada 2013 rok. Na wyświetlaczu pojawił się pulsujący komunikat "C" w miejscu wyświetlania biegu plus pulsująca kontrolka "N" . Przejechałem jakieś 20 km w małym deszczu, zatrzymałem się na stacji paliw wyłączyłem moto na kilka minut po czym nie mogę już go odpalić. Oznacza to że czujnik biegu stracił kalibrację, doczytałem że jest procedura kalibracji tego czujnika. Doczytałem też że tej kalibracji dokonuje się na ciepłym silniku, jak mam to zrobić skoro motocykl nie odpala. Czy ktoś to robił, czy może po pozbyciu się wilgoci usterka ustąpi. Czy jest możliwość uruchomienia moto z tą usterką? Czy pozostaje podpięcie komputera? Czy w okolicach Rzeszowa posiada komputer do Ducati? Z góry dzięki za pomoc. Edytowano Maj 26, 2018 przez krzys173 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzys173 0 Napisano Maj 27, 2018 Witam Problem rozwiązany. Pomogła procedura uczenia przekładni. Na zimnym silniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach