Gość Brylant74 Napisano Lipiec 5, 2018 https://www.olx.pl/oferta/ducati-monster-696-796-1100-CID5-IDuT0hJ.html Witam szanownych forumowiczów Dziękuję bardzo za przyjęcie do grupy chciałbym zapytać czy ktoś coś wie może na temat motocykla wystawionego na olx Jestem bardzo zainteresowany zakupem tego konkretnego modelu ale Zastanawia mnie tak niska cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pmcpoznan 0 Napisano Lipiec 5, 2018 Przedniego prawego kierunkowskazu za parę groszy się nie chciało dokupić. Zdjęcia celowo robione suszarką do włosów. Zakup tylko z osobą znającą temat... Może to okazja sezonu ;) kto wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brylant74 Napisano Lipiec 10, 2018 Witam ponownie a czy ktoś jest z Krakowa lub okolic? I czy będzie miał czas i ochotę sprawdzić że mną ten motocykl. Będę jechał z Gdańska więc trochę jest kawał drogi. Będę wdzięczny za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wo_wit 0 Napisano Lipiec 11, 2018 Chyba nie warto jechać aż z Gd, wymieniana była kierownica, co do migacza to nawet nie warto pisać, kolektor też dziwnie wygląda. A cena pewnie adekwatna do stanu, no i z Włoch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brylant74 Napisano Lipiec 11, 2018 Też tak właśnie myślę że to byłoby zbyt piękne aby było prawdziwe tym bardziej w Polsce dziękuję za pomoc pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach