Gość Brylant74 Napisano Sierpień 11, 2018 Jak w tytule kupię pokrywę siedzenia do monstera 1000. Rok 2005. Kolor dowolny pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucaty 0 Napisano Sierpień 28, 2018 Nie od tego sprzedajacego, ale kiedys dokupowałem podobny na malowanie i było glanchttps://allegro.pl/nakladka-na-siedzisko-owiewka-ducati-monster-dr415-i7205329709.html#thumb/4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyku 0 Napisano Sierpień 29, 2018 ...że się tak podepnę do tematu. Czy te zadupki różnią się jakoś w zależności od modelu i rocznika, od pierwszych Monsterów do 695? pozdrawiam Grzesiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Sierpień 29, 2018 Miałem chyba 4 różne i wg mnie niczym się nie różnią. Jedynie datą wybitą od środka.Oryginalna nakładka ma mocowania, do których przykreca się blaszki mocujące z siedzeniem. W odlewach różnie z tym bywa. Wysłane z mojego Y6C przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach