bartekk 0 Napisano Wrzesień 19, 2018 Kolega szuka używanego streeta 1098 z pewnego źródła więc gdyby ktoś coś to będę wdzięczny za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Wrzesień 19, 2018 Zależy od budżetu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekk 0 Napisano Wrzesień 20, 2018 Do 40 tys chciałby się zmieścić. Jest jeden za 25 w Kaliszu z fajnymi dodatkami ale znowu trochę daleko i trzeba trochę wolnego czasu wygospodarować żeby to obczaić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Wrzesień 21, 2018 Fajny za 25, powiadasz? :) Powodzenia w szukaniu. ciężko będzie o coś dobrego. wiem, bo sam szukałem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekk 0 Napisano Październik 1, 2018 Ktoś kojarzy ten egzemplarz? https://www.olx.pl/oferta/ducati-streetfighter-1098-nie-suzuki-honda-yamaha-kawsaki-CID5-IDvPDcW.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BachBach 1 Napisano Marzec 11, 2019 Bartekk ja będę sprzedawał swoją Skę w maju (odbieram nowe BMW), egzemplarz godny polecenia ale cena 50 nie 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach