slawekbb 0 Napisano Październik 17, 2018 Dzień dobry! Niestety ale z przyczyn zdrowotnych jestem zmuszony oddać w dobre ręce najlepszy motocykl jakikolwiek posiadałem :( Motocykl kupiony w polskim salonie w Krakowie, na wyposażeniu posiada: -pakiety Urban, Touring, Enduro Oprócz standardowego wyposażenia w tym modelu dołożyłem do niego: -czujniki ciśnienia w kołach -przedłużenie przedniego błotnika -turystyczna szyba PUIG (oryginał w komplecie) -elektroniczny system smarowania łańcucha -elektrycznie otwierany wlew paliwa -kierunkowskazy tylne LED -system rejestrujący Video FULL HD 2 kamery przód i tył (INNOV) -oryginalny uchwyt nawigacji Motocykl na wyposażeniu posiada trzy kufry (centralny z oparciem) + torba na bak z rozdzielaczem USB + torba na kierownicę Nowe opony Michelin Pilot Road 5 TRAIL W motocyklu przy przebiegu 14530 został wykonany w ASO przegląd roczny na 15000 km, zostały również wykonane wszystkie akcje serwisowe przewidziane dla tego motocykla. Więcej informacji udzielę telefonicznie 502 308 801 VIN ZDMAA03AAGB011856, rok produkcji 2016, przebieg 17830, bezwypadkowy, serwisowany Zgadzam się na sprawdzenie w serwisie na koszt kupującego - cena 69900 PLN, umowa kupna-sprzedaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach