Bobiik 0 Napisano Listopad 11, 2018 Na początku chciałbym się przywitać. Cześć wszystkim. Na rynku jest wszelaki wybór moto ale ten motocykl przykuł moją uwagę. Po prostu jest idealny wizualnie. Mam pytanie do doświadczonych kolegów ,na co zwracać szczególną uwagę przy zakupie? Nie chciałbym aby moto więcej stało u mechanika ,a co za tym idzie wtopić furę pieniędzy. Czy są jakiej niepokojące objawy jakie mogę zaobserwować np w wyglądzie lub w czasie jazdy? Chciałbym zakupić moto z jakiegoś polskiego portalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HEMIkr 1 Napisano Listopad 16, 2018 Sprawdź stan sprzęgła - w związku ze specyfiką pracy (rwaniem na niższych obrotach), sporo osób jeździ mocno ślizgając sprzęgło. Jest to jedna z (o ile nie naj) droższych części tego moto. Pomijając oczywiście wszystkie klasyczne problemy dotyczące każdego innego modelu (wydech pluje olejem, wycieki, cieknące lagi/niesprawne amortyzatory), to pamiętaj również że licznik musi być sprawny - nawet używany kosztuje krocie. Ogólnie jest to model o dość prostej konstrukcji i jeśli będziesz o niego dbał i regularnie serwisował, to może służyć długo, nawet mocno pałowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GreG 0 Napisano Listopad 20, 2018 Cześć Jak dalej poszukujesz Monstera to mam swojego na sprzedaż a jest to 620 z polskiego salonu (jeśli jesteś zainteresowany to pisz). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach