Yurek 1 Napisano Styczeń 28, 2019 Cześć, Sprzedam swojego Monstera 900ie, wersja na wtrysku. Rok produkcji 2000. W moich rękach od 2014r. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce. Motocykl sprowadzony z Włoch przez MotoManiax i od nich kupiony. Regularnie serwisowany. W ostatnim czasie zrobione: 2017 Maj, przy przebiegu 53500 km -wymieniony olej z filtrem -wymiana pasków rozrządu -regulacja luzów zaworowych Sierpień, przy przebiegu 54600 km -wymiana sprzęgła, tarcze plus przekładki 2018 Kwiecień - olej z filtrem -wymiana filtra paliwa -nowy akumulator varta Październik -nowe klocki hamulcowe tył -nowa tarcza hamulcowa tył -regeneracja tylnego zacisku hamulcowego -nowy rozrusznik Wszystkie naprawy i wymiany od 2015 roku potwierdzone są wpisami z serwisu. Obecny przebieg 56900 km Ducati z dodatków wyposażone jest w: -przedni błotnik SBK -zmienione kierunki -akcesoryjne lusterka -tylna lampa LED - otwarta pokrywa sprzęgła+akcesoryjny docisk -skrócony tylny błotnik (tail chop) -crash pady rg-racing -regulowane podnóżki -wycięty airbox+akcesoryjny filtr powietrza -wydechy Termignoni + Power Commander z wgraną odpowiednią mapą Dodaje oryginalne wydechy i podnóżki. Do wglądu stare części (paski, sprzęgło). Ubezpieczenie i przegląd ważne do czerwca 2019r.Cena dla forum 8500 PLN. Więcej zdjęć w ogłoszeniu: https://www.olx.pl/oferta/ducati-monster-900ie-termignoni-power-commander-wtrysk-serwisowany-CID5-IDya39L.html#e4fcbc3a80 Kontakt Pw, Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Styczeń 29, 2019 Edit, bo nie widać na Taptalku. Cena dla forum 8500 PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid231 0 Napisano Luty 28, 2019 Hej:) to ja dzwoniłem w sprawie Ducata:)) możesz podesłać więcej zdjęć:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Luty 28, 2019 Poszło PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach