Slawek-net 0 Napisano Kwiecień 14, 2019 Witam . Mam popękany ale działający licznik w Ducati Scrambler. Kupiłem nowy . Niestety po podłączeniu wyskakuję komunikat NO IMMO. Do tego mam tylko jeden kluczyk. Czy jest jakaś metoda na samodzielną naprawę ?? Czy tylko serwis ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawek-net 0 Napisano Kwiecień 16, 2019 Witam . Mam popękany ale działający licznik w Ducati Scrambler. Kupiłem nowy . Niestety po podłączeniu wyskakuję komunikat NO IMMO. Do tego mam tylko jeden kluczyk. Czy jest jakaś metoda na samodzielną naprawę ?? Czy tylko serwis ??Poniżej stary i nowy licznik. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Kwiecień 17, 2019 (edytowany) najszybciej jeśli jest możliwość to swoją elektronikę przeszczepić do tego licznika z dobrym wyświetlaczem jeśli ekran lcd jest na taśmie to bez problemu gorzej jak wlutowany to więcej rzeźbienia :) i będziesz miał już zapisane swoje kilometry motocykla inaczej to tylko serwis jak nie masz kluczyka kodowego i karty , w starszych monsterkach była karta i czerwony kluczyk nie wiem jak to jest w twoim modelu do końca, będziesz coś wiedział podziel się info w temacie... pozdr. Edytowano Kwiecień 17, 2019 przez NastroAzzurro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawek-net 0 Napisano Kwiecień 18, 2019 Dzięki za podpowiedź. Nie wpadlem na to że można by było elektronikę przełożyć . Tak czy siak. Oddałem u siebie do takiego magika co zrobił jak to ujął klona. Jest ok przynajmniej na razie. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach