MMonster 0 Napisano Wrzesień 25, 2019 Witam wszystkich, lewa część strony nie chce mi zjechać na dół więc nie widzę czy jest dział powitań ;) Dlatego witam wszystkich tutaj :) Mam pytanie do specjalistów, rozważam zakup Monstera 620 z 2002 roku, jednak jest on na gaźnikach... i tutaj pytanie - czy takie wersje wychodziły? czy numery ramy są po prostu przebite? W internetach nie znalazłem żadnej wersji 620 na gaźnikach więc pytam tutaj bo chcę mieć pewność. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Wrzesień 25, 2019 620 była już na wtrysku. Chyba ostatni Monster na gaźnikach był w 2001r. Jakie ma zegary? Zwykle analogowe z obrotomierzem, czy mają elektroniczny wyświetlacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMonster 0 Napisano Wrzesień 26, 2019 Niestety całe zegary analogowe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMonster 0 Napisano Wrzesień 26, 2019 Napisałem do samego Ducati z zapytaniem o VIN. Ewidentnie powinien być wtrysk ;) Uwaga to ten egzemplarz https://www.olx.pl/oferta/ducati-monster-620-zamienie-na-terenow-van-CID5-IDBsskg.html#2df4b8d531 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Wrzesień 27, 2019 Rama wygląda na Monstera 600 ( ramię trzymające wahacz, którego nie ma w 620). Jeśli w papierach jest wpisany jako 620, to ewidentnie coś jest nie tak. Ogólnie prezentuje się niezbyt zachęcająco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach