Radek "Rata" Jagielski 2 Napisano Październik 15, 2019 Witajcie, Poszukuję do SS ie wersja NUDA: uchwyty mocujące krótką owiewkę do chłodnicy (zaznaczone na niebiesko) pług po silnik (coś jak na zdjęciu 900 ss), najlepiej OEM Jeśli ktoś ma na zbyciu ww. części, chętnie odkupię Pozdrawiam Wszystkich czytających Radek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Październik 16, 2019 https://allegro.pl/oferta/plug-spojler-owiewka-ducati-monster-600-900-do250-8404293287 Jeśli do silnika 900 to ten będzie zapewne pasował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radek "Rata" Jagielski 2 Napisano Październik 16, 2019 Dzięki za reakcję. Ten z Allegro znam, jednak poczekam, może trafi się używany OEM. Coś mi te laminaty nie podchodzą. Dzięki raz jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Październik 16, 2019 Mam coś takiego założone. Kupowałem już różne laminaty z różnych miejsc i tą firmę mogę polecić. Cieniutko, czysto, równo. Zdaje się, że mocowania też mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radek "Rata" Jagielski 2 Napisano Październik 17, 2019 Konkretne info. Dzięki. Temat "pługa" zamknięty. Uchwytów nadal poszukuję. Pozdrawiam Wszystkich czytających. Radek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach