klopsik 2 Napisano Styczeń 28, 2020 Niestety przyszedł ten moment, w którym muszę pożegnać się z moim ulubieńcem :( Wystawiam na sprzedaż mój motocykl Ducati Monster S2R800 2006 Sprowadzony z Włoch w 2014. Jestem drugim właścicielem, sprowadziłam go z Włoch od Pana, który miał kilka Ducati i wszystko na tor plus tego jedynego bąbla jak to sam powiedział - na niedzielne przejażdżki po mieście. Stan wizualny bardzo dobry, stan techniczny - zostawiłam go po serwisie, zalanego w stanie bardzo dobrym, niestety ze względu na mój wyjazd od tamtego czasu stoi nieużywany (ponad 3 lata) i z racji, że stoi długo to wiadomo, że trzeba będzie zrobić w nim podstawowe pierdoły, zmiana paliwa plus nowy aku (Stoi na stojakach - więc kapcie wiszą w powietrzu) Motocykl (jak i ja xD) generalnie znany jest w gronie klubowiczów z DOC - Przebieg 20900-21000km nie pamiętam dokładnie (jak go kupiłam miał 16 621km) - Bezwypadkowy - Serwisowany i dbany jak o jajko - Podcięty ogon - Obniżony na zawieszeniu (kość) pod mój wzrost - można wrócić do normalnej wysokości. Szczegółowe info w linku: https://www.gumtree.pl/a-motocykle-i-skutery/ozarow-mazowiecki/ducati-monster-s2r800/1006765273840911387405809 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Luty 3, 2020 Motocykl został zadatkowany w dniu wczorajszym także można uznać go za sprzedanego. Motocykl ma zostać odebrany do dnia 16/02/2020. Jeśli do tego czasu nie zostanie odebrany, oferta sprzedaży będzie nadal aktualna. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach