splif 0 Napisano Marzec 28, 2020 Cześć, Jak w temacie. Szukam lewej osłony zbionika Monster 696, rocznik 2010. Kolor biały. Niestety, była mała wywrotka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splif 0 Napisano Kwiecień 4, 2020 Załatwione. Kupiłem na aliexpress. 304 PLN, nowa, do polakierowania. Generalnie wszystkie plastiki (i nie tylko) do M696 są tam do dostania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 0 Napisano Kwiecień 4, 2020 Ja brałem błotnik przedni lakierowany do 796 to o ile plastik nie najgorszy to lakier słabej jakości. Dobrze, że wziąłeś do malowania. Poza tym musiałem rozwiercać otwory montażowe. Ale "cena czyni cuda" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splif 0 Napisano Kwiecień 11, 2020 Zdecydowanie czyni. Pozostałe uszkodzone elementy również kupiłem na Ali. Komplet lusterek, identycznych z OEM - 168 PLN, dźwignia zmiany biegów - 63 PLN. Dużo zdrowia dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach