pair_a_dice 0 Napisano Czerwiec 10, 2020 Witam wszystkich! Przymierzam się do zakupu pierwszego Ducati, padło na Monstera 821. Egzemplarz, który przykuł moją uwagę znajduje się obecnie w jednym z warszawskim komisów motocyklowych. Chodzi konkretnie o tę bestię: https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-mo ... CuVdP.html? Po pierwszych pobieżnych oględzinach wydaje się być w porządku, natomiast specjalistą nie jestem... Być może ktoś z Was zna ten egzemplarz? Bardzo podoba mi się wersja malowania Dark. Natomiast kompletnie nie wiem na co zwrócić uwagę przy zakupie Ducati i właściwie nie mam wśród znajomych nikogo kto miałby uprzednio do czynienia z tą marką. Chciałbym podkreślić, że to ma być moje pierwsze moto w ogóle, więc zależy mi żeby obyło się bez rozczarowania i zniechęcenia. Może więc ktoś z Was jest w stanie szepnąć słówko czy ten egzemplarz spełni moje oczekiwania, ewentualnie na co zwrócić uwagę przed zakupem, żeby się w konsekwencji nie rozczarować ;) Wszelkie informacje odnoszące się do tego co powinienem wiedzieć o tym modelu przed zakupem są również bardzo pożądane! Pomóżcię wejść do Ducati World bez bólu! :D Pozdrawiam serdecznie doceniających duszę w moto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach