Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
pair_a_dice

Ducati Monster 821

Polecane posty

Witam wszystkich!

Przymierzam się do zakupu pierwszego Ducati, padło na Monstera 821. Egzemplarz, który przykuł moją uwagę znajduje się obecnie w jednym z warszawskim komisów motocyklowych. Chodzi konkretnie o tę bestię:

https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-mo ... CuVdP.html?

Po pierwszych pobieżnych oględzinach wydaje się być w porządku, natomiast specjalistą nie jestem...

Być może ktoś z Was zna ten egzemplarz? Bardzo podoba mi się wersja malowania Dark. Natomiast kompletnie nie wiem na co zwrócić uwagę przy zakupie Ducati i właściwie nie mam wśród znajomych nikogo kto miałby uprzednio do czynienia z tą marką. Chciałbym podkreślić, że to ma być moje pierwsze moto w ogóle, więc zależy mi żeby obyło się bez rozczarowania i zniechęcenia. Może więc ktoś z Was jest w stanie szepnąć słówko czy ten egzemplarz spełni moje oczekiwania, ewentualnie na co zwrócić uwagę przed zakupem, żeby się w konsekwencji nie rozczarować ;) Wszelkie informacje odnoszące się do tego co powinienem wiedzieć o tym modelu przed zakupem są również bardzo pożądane! Pomóżcię wejść do Ducati World bez bólu! :D

Pozdrawiam serdecznie doceniających duszę w moto!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.