Pawel1990 0 Napisano Lipiec 20, 2020 Witam poszukuje pokrywy sprzegla nr: 24321402A w dobrej cenie, motocykl 899 2015r. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Rob 4 Napisano Lipiec 25, 2020 Poszukaj pokrywy od 1199 .Ma taką samą cenę chyba ,a poza tym posiada taką zaletę że pokrywa sprzęgła jest w tym przypadku demontowalna osobno od osłony silnika więc zarówno serwis sprzęgła jak i ewentualne "przybajerzenie" staje się prostsze .JA mam pokrywę zamontowaną właśnie od 1199 więc problemu nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel1990 0 Napisano Lipiec 25, 2020 Tak wiem już udało mi się dowiedzieć ze pasuje, ale problem jest taki sam z dostępnością na rynku wtórnym. Ori używana leci już do mnie z Włoch dzieki za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Rob 4 Napisano Lipiec 25, 2020 (edytowany) Panigalka to Nie cbr albo gixerr zatrzęsienia nie ma stąd takie sytuacje jesli chodzi o dostępność. Edytowano Lipiec 25, 2020 przez Red Rob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach