Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Tabak_pl

Przekażę M696 w dobre ręce :)

Polecane posty

Witajcie Desmomaniacy.

Po długiej walce wewnętrznej zdecydowałem się sprzedać swojego monstera. Chciałbym aby wylądował u fana marki, dlatego stwierdziłem że cały proces zacznę tutaj.  Monster nie jest w stanie idealnym i nie chce tego ukrywać.  Trochę obtarć się znajdzie. Na zdjęciach starałem się przedstawić wszystkie mankamenty estetyczne. Większość już była jak kupowałem a frajda z jazdy i dzwięk powodowały że o nich zapominałem ;) ze mną motocykl przeżył upadek przy parkingowej prędkości i napotkanie leśnego zwierzaka (stąd wymiana przedniego błotnika).  Technicznie wszystko ok. Aku wymieniony na nowy parę tygodni temu.  Monster wymaga serwisu olejowego i wymiany opon, ale to już  chcę zostawić nowemu nabywcy by wstawił jakie che.  Rocznik 2009, w kraju od 2010 a u mnie od 2014. przebieg 21300 km. Na zdjęciach nie ma osłony miejsca pasażera, którą oczywiście dodaje. Myslałem o kwocie a moto 12k, ale dołoże się do przeglądu i opon.  Piszcie i pytajcie. 

Tomek

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.