kolo 0 Napisano Grudzień 1, 2021 Orientuje się może ktoś gdzie można dostać taką owiewkę ? Lub coś podobnego. Coś co nie wygląda jak wrota od stodoły ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolo 0 Napisano Grudzień 5, 2021 Ktoś na tym forum w ogóle jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piećka 3 Napisano Styczeń 15, 2022 Cześć! Faktycznie mało ludzi tu zagląda. Poniżej masz link: https://ilmberger-carbon.de/Carbon/Carbon_Motorrad/Ilmberger_Carbon_Ducati/Ilmberger_Carbon_Ducati_Diavel_2011-2013/scheinwerfer-lampenverkleidung-carbon-ducati-diavel.aspx Poszukaj na stronie tego producenta Pozdrawiam 1 kolo zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolo 0 Napisano Luty 16, 2022 Wow! A jednak forum żyje ! :) Dziękuję za link. Chodziło mi o tą owiewkę ponad lampą. Udało mi się kupić. Co prawda nie carbon ale jest spoko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piećka 3 Napisano Luty 20, 2022 Jakbyś szukał części carbonowych albo coś z Ducabike, to mam dobre dojście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach