Truten 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 A to i ja coś wrzucę, jako, że ciągle chodzi mi stary superbike po głowie, to może akurat ktoś coś wie na temat tego 996. http://otomoto.pl/ducati-996-s-M3224187.html Ogłoszenie trochę stare i widać, że wznawiane kilkakrotnie bez zmian bo cena miała być zimowa do 10 marca a od tego czasu trochę zleciało. Może ktoś był? oglądał? A tak poza tym po czym poznać że to wersja s a nie zwykła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
killroy 0 Napisano Kwiecień 15, 2013 (edytowany) Cena jak na 996 dobra, widziałem ją już w ogłoszeniu, teraz juz jest w Polsce bo wcześniej było że będzie można ją zobaczyć za jakiś czas bo jest we Włoszech. Rama ma jeszcze oryginalne naklejki ( co się rzadko zdarza) czyli można by przypuszczać że nie malowana, ale na żywo jej nie widziałem więc trudno coś więcej powiedzieć. "S" powinna mieć z tyłu Ohlins`a, a ta z tyłu ma Showe. tyle mojego... jak nie pojedziesz na żywo :wtf: to się nie dowiesz . Edytowano Kwiecień 15, 2013 przez killroy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 17, 2013 Za to gratis mocy dołożyli, ma więcej na dodatek niż SPS... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach