klekot999 29 Napisano Październik 29, 2008 Sorki ze pozno pisze, ale kurna cieszy fakt ze ostatni wyscig MotoGp nalezal jednak do Ducati- bravo Casiek- moze mata jaki pomysl zeby wspolnie wyslac z Polski list gratulacyjny do Stonera? - Od Desmomaniax-ow DOC Poland za caloksztalt postawy w ym roku- poniewaz mimo ze niby przegral z pedalem, to jednak zrobiwszy mala statystyke i porownanie- wyszlo mi ze po prostu Casey ostrzej i dynamiczniej, bardziej temperamentnie jechal- przez co kilka razy powaznie sie wywalil nie zdobywajac punktow, a twinkiwinki raz tylko wyjechal w zielone, jak mnie pamiec nie myli i to zdobyl 4 pkt., z caloksztaltu wyszlo mi ze jakby Stoner zamiast wywracac sie dojezdzalby na punktowanych 2,3,4 miejscach to On bylby mistrzem Swiata a nie pedalisko... Mam nadzieje ze jednak w przyszlym roku Ducati rozgromi japsow i Zycze nam wszystkim zeby wszystkie wyscigi nalezaly do Duc-ow. Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Październik 29, 2008 Kto ma 'lekkie pioro', zna perfect angielski i co nieco wie nt. MotoGP- prosze o info, uzgodnimy cos i wysle liscik do Czeska Kamieniarza ;-] Pzdr,J Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach