Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
klekot999

Valencia

Polecane posty

Sorki ze pozno pisze, ale kurna cieszy fakt ze ostatni wyscig MotoGp nalezal jednak do Ducati- bravo Casiek- moze mata jaki pomysl zeby wspolnie wyslac z Polski list gratulacyjny do Stonera? - Od Desmomaniax-ow DOC Poland za caloksztalt postawy w ym roku- poniewaz mimo ze niby przegral z pedalem, to jednak zrobiwszy mala statystyke i porownanie- wyszlo mi ze po prostu Casey ostrzej i dynamiczniej, bardziej temperamentnie jechal- przez co kilka razy powaznie sie wywalil nie zdobywajac punktow, a twinkiwinki raz tylko wyjechal w zielone, jak mnie pamiec nie myli i to zdobyl 4 pkt., z caloksztaltu wyszlo mi ze jakby Stoner zamiast wywracac sie dojezdzalby na punktowanych 2,3,4 miejscach to On bylby mistrzem Swiata a nie pedalisko...

Mam nadzieje ze jednak w przyszlym roku Ducati rozgromi japsow i Zycze nam wszystkim zeby wszystkie wyscigi nalezaly do Duc-ow. Pozdr. Janek.

Kto ma 'lekkie pioro', zna perfect angielski i co nieco wie nt. MotoGP- prosze o info, uzgodnimy cos i wysle liscik do Czeska Kamieniarza ;-] Pzdr,J

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.