Frencci 5 Napisano Marzec 16, 2009 Zamieszczam ogloszenie na prosbe naszego klubowicza Jakuba. Jest to oryginalna eska 999 z niewielkim przebiegiem. Boczne owiewki zostaly wymienione na nowe po szlifie poniewaz Jakub nie chcial ich malowac. Jak widac- nie ma na nich literki 'S'. Fotki: http://www.megaupload.com/?d=C27QSWAW Ponizej info od Jakuba: "999s rok prod 2003, przebieg ok 15tys.km (wymieniany był licznik dlatego nie pamiętam), wymienione sprzęgło maskownica ażurowa z czarnego aluminium (piękny klekot), wydech pełny termigioni, monoposto lub opcjonalnie biposto (kompletny stelaż oraz siedzenie dla pasażera dodatkowo), nowe opony, nowy akumulator, nowe paski rozrządu, nowy olej, zawieszenie przód i tył ohlins, motocykl z historią (pierwszy właściciel Maciej Żurawski), kupiony w polskim salonie serwisowany.Jedynym mankamentem jest brak literki S na owiewkacz bocznych.Jak zapewne wszyscy wiedzą miałem tym sprzętem mały ślizg.Nie chciałem mieć plastików malowanych więc kupiłem oryginalnejednak od zwykłej 999. Motocykl z czystym sumieniem mogę polecić jakiemuś koledze ew.koleżance z klubu.Nic tylko siadać i jechać.Cena jaka by mnie satysfakcjonowała to 27 tys(raczej bez negocjacji).Na żywo do obejrzenia:Cotton Maniaul.Głogowska 218Poznań Kontakt: 603.895.162" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach