klekot999 29 Napisano Kwiecień 10, 2009 No hej... Już dzisiaj zaczynają się treningi do nocnego wyścigu w Katarze, chociaż w testach nasi "dobrze" wyglądają, to jednak tłinkiłinki i s-ka depcze po piętach...Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hose 1 Napisano Kwiecień 10, 2009 Stoner zdecydowanie najlepszy podczas 1 treningu w GP Kataru, oby tak dalej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 10, 2009 gdzie to ogladac w internecie??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 11, 2009 No i ja mam problem, bo moja kablówka co prawda ma w ofercie sportkanal, ale w wersji z przystawka- elektroniczny przesył obraza, a jako że się być może wyniosę w tym roku( lub w przyszłym) z tego mieszkanka, nie bedę już kombinować z podłączeniem się, dlatego pytanie Prezesa pozostaje nadal aktualne: gdzie na ywo szukać w necie? Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hose 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 Ja oglądam na SPORTKLUB+ jest dostępny na "n" ale czy jeszcze gdzieś to nie wiem, szczerze mówiąc mam ten kanał 1,5roku i z reguły leciała tam piłka i inne pierdy a tu niespodzianka, narazie wszystko na żywo: treningi, kwalifikacje i wyścigi ale czy będzie czy będzie cały sezon to nie wiem, mam nadzieję że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hose 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 Stoner bezkonkurencyjny w katarze i wystartuje jutro o 22 z 1 pola był o ok .0,5 s przed Rossim, trzeci Lorenzo z jeszce większą stratą a kanał na którym oglądam to SPORTKLUB bez + jak wcześniej podałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 12, 2009 Brawo Stonerek! Szkoda że innym słabo poszło, powinni jak kiedyś w Superbikach na początku same Ducaty, a dopiero pooootem japonce...:-). Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 13, 2009 No i Stoner wygrał... a rossi przypedałował 7,7 sek. za nim...Forza Ducati! Janek 748 S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 13, 2009 jak mi zycie mile, zobaczycie ;-]. Kurde mol- zeby tylko na takiej stacji to lecialo ;-[ grrrr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hose 1 Napisano Kwiecień 14, 2009 Eurosport zszedł na psy i tyle ja na szczęście mam ten kanałek i przyznam że polska wersja w porówniu z euro jest lepsza prowadzący są lepiej obeznani a poza tym ładnych kilka godzin transmisji na żywo, cały sezon taki ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach