Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
klekot999

Katar w nocy

Polecane posty

No hej...

Już dzisiaj zaczynają się treningi do nocnego wyścigu w Katarze, chociaż w testach nasi "dobrze" wyglądają, to jednak tłinkiłinki i s-ka depcze po piętach...Pozdr. Janek.

No i ja mam problem, bo moja kablówka co prawda ma w ofercie sportkanal, ale w wersji z przystawka- elektroniczny przesył obraza, a jako że się być może wyniosę w tym roku( lub w przyszłym) z tego mieszkanka, nie bedę już kombinować z podłączeniem się, dlatego pytanie Prezesa pozostaje nadal aktualne: gdzie na ywo szukać w necie?

Pozdr. Janek.

Ja oglądam na SPORTKLUB+ jest dostępny na "n" ale czy jeszcze gdzieś to nie wiem, szczerze mówiąc mam ten kanał 1,5roku i z reguły leciała tam piłka i inne pierdy a tu niespodzianka, narazie wszystko na żywo: treningi, kwalifikacje i wyścigi ale czy będzie czy będzie cały sezon to nie wiem, mam nadzieję że tak

Stoner bezkonkurencyjny w katarze i wystartuje jutro o 22 z 1 pola był  o ok .0,5 s przed Rossim, trzeci Lorenzo z jeszce większą stratą a kanał na którym oglądam to SPORTKLUB bez + jak wcześniej podałem.

Brawo Stonerek! Szkoda że innym słabo poszło, powinni jak kiedyś w Superbikach na początku same Ducaty, a dopiero pooootem japonce...:-). Pozdr. Janek.

Eurosport zszedł na psy i tyle ja na szczęście mam ten kanałek i przyznam że polska wersja w porówniu z euro jest lepsza prowadzący są lepiej obeznani a poza tym ładnych kilka godzin transmisji na żywo, cały sezon taki ma być.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.