klekot999 29 Napisano Maj 16, 2009 Już jutro odbędzie się kolejna runda mistrzostw WorldSbk, tym razem w RPA na torze Kylami. Superpole zdobył znów Spies, tym razem jednak drugi Fabrizio był słabszy o tysięczną część sekundy,trzeci Biaggi na Aprili, zaś Haga znalazł się na 4 polu startowym. Bardzo nieszczęśliwie dla sympatycznego Regisa Laconiego( DFX Ducati) zakończyły się piątkowe treningi wolne, już na pierwszym kółku Regis nieszczęśliwie przewrócił się i uderzył głową w żwir, szybko przetransportowano go do szpitala gdzie pozostaje w stanie śpiączki farmakologicznej. Lekarze opiekujący się Regisem powiedzieli że jego stan jest stabilny. Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 17, 2009 DU...CA....TI...ułaaaaaaaa....ułaaaaaa, nie taka Yamaha straszna jak ją malują, w końcu silnik nie wytrzymał( prawdopodobnie zawory spotkały się z tłokami) i zrobił w 2 wyścigu buuu....., tak że w klasyfikacji ogólnej: Haga - 250 pkt., potem Fabrizio - 165 pkt, i Spies - 162 pkt. Brawo! Janek 748 S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hose 1 Napisano Maj 17, 2009 I nastał czas DESMO a wszyscy patrzyli i nie dowierzali. Pieknie i oby tak dalej. hose Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 17, 2009 Oficjalnie napisali że R1-gearshift problem, no ale co mieli napisać... ja tam swoje wiem...Forza Makarony...Świętujący dzisiaj Janek :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 18, 2009 No tak jeżdza na dobrych sprzetach to tak mają!!! Ciekawe czy im się zapala żółta kontrolka??? Już myślałem, że jak dosiąde Duca to zapesze, ale nie, nie nie, jak coś jest najlepsze na śiecie to......się zapala żółta kontrolka?!?! Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach