Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
klekot999

Kylami

Polecane posty

Już jutro odbędzie się kolejna runda mistrzostw WorldSbk, tym razem w RPA na torze Kylami.

Superpole zdobył znów Spies, tym razem jednak drugi Fabrizio był słabszy o tysięczną część sekundy,trzeci Biaggi na Aprili, zaś Haga znalazł się na 4 polu startowym.

Bardzo nieszczęśliwie dla sympatycznego Regisa Laconiego( DFX Ducati) zakończyły się piątkowe treningi wolne, już na pierwszym kółku Regis nieszczęśliwie przewrócił się i uderzył głową w żwir, szybko przetransportowano go do szpitala gdzie pozostaje w stanie śpiączki farmakologicznej. Lekarze opiekujący się Regisem powiedzieli że jego stan jest stabilny.

Pozdr. Janek.

DU...CA....TI...ułaaaaaaaa....ułaaaaaa, nie taka Yamaha straszna jak ją malują, w końcu silnik nie wytrzymał( prawdopodobnie zawory spotkały się z tłokami) i zrobił w 2 wyścigu buuu....., tak że w klasyfikacji ogólnej: Haga - 250 pkt., potem Fabrizio - 165 pkt, i Spies - 162 pkt.

Brawo! Janek 748 S.

I nastał czas DESMO a wszyscy patrzyli i nie dowierzali. Pieknie i oby tak dalej.

hose

Oficjalnie napisali że R1-gearshift problem, no ale co mieli napisać... ja tam swoje wiem...Forza Makarony...Świętujący dzisiaj Janek :-)))

No tak jeżdza na dobrych sprzetach to tak mają!!! Ciekawe czy im się zapala żółta kontrolka??? Już myślałem, że jak dosiąde Duca to zapesze, ale nie, nie nie, jak coś jest najlepsze na śiecie to......się zapala żółta kontrolka?!?!  Franz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.