Franz 0 Napisano Maj 31, 2009 Ha i zwyciestwo w domu!!! Świeto Ducati, Nasze Święto!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 31, 2009 A pamiętacie tytuły: "Król Mugello" jest tylko jeden( chodziło o rossiego)... pycha została ukarana...ale jak zwykle do końca sezonu sporo i wszystko może się wydarzyć...Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 Ty chyba Go bardzo nie lubisz! Co? Mam tylko ogromną nadzięję, że w królowaniu Stonerowi nie przeszkodzi LizakMen, jakos mi nie lezy, bez możliwości wyjaśnienia?!? Uważam, że Stoner powinien być juz dwukrotnym mistrzem, tamten sezon to był jego popis " ino się wykopyrtknoł kilka razy"Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 3, 2009 Franz - nigdy nie lubiłem rossiego, za jego sztuczność, pozę, "gwiazdorstwo" i twinkiwinkowatość... Frencci- dawaj więcej Girl:-))))... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Czerwiec 3, 2009 jest w galerii ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Janku, ale jeździ znakomicie po primo pierwsze, po primo drugie fakt, jest jakiś taki miętki w swoim zachowania , ale jest też "walczakiem". Lubi "tylko" wygrywać, osiąga cel, sportowo jest jak MJ. Ciekawe jakby zaczął jeździć dla Ducati w ostatnim roku kariery??? I jeszcze jedno image i zakrętkę wokół siebie potrafi zrobić. Też stylistyka jego malowań, ubrań ma coś w sobie. Można z niej wyciągnąć esencje i wychodzi " ładnie,szorstko,ostro i ascetycznie". Prześle Ci link i pokaże na przykładzie, jak ja to wykorzystałem w poprzednim życiu.... Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Np.http://picasaweb.google.pl/Franz1098/R1 ... directlink do jeszcze kask , ale wyślę później. Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 5, 2009 Franz, każden ma swe zdanie, jednemu pasuje, a drugiemu nie i ja innych zdanie szanuję, ale co mi się nie podoba to niepodoba... Mi pasuje styl jazdy Randego Mamoli - ten gość naprawdę tylko przez głupi przypadek nie miał nigdy tytułu Mistrza Świata, co nie oznacza że Mistrzem jest...przynajmniej dla mnie...tak samo zresztą jak Marco Lucinnelli- Italian Stallion, lub J. Garriga. Goście napewno zawsze byli przepełnieni emocjami- tylko jakoś potrafili być Naturalni, a tego właśnie brakuje Rossiemu...wrzeszczy, cieszy się skacze, a dodaje managerowi półgębkiem: "...no i jak to wypadło?..." Franz spójrz na wszystko z dystansem, " z pewnej odlegości", a zupełnie to inaczej wygląda...aaaa, dość tej jałowej dyskusji.... motóry czekają....Trzym się! Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach