qubeq 0 Napisano Lipiec 6, 2009 Zgodnie z tematem poszukuje MONSTERA S4 rocznik 2001-2003 (czym mlodszy tym lepszy), koniecznie w malowaniu S- jak Senna (z forum dwiedzialem sie ze to potoczne okreslenie modelu), priorytetem jest stan techniczny na 2 miejscu jest cena, jesli ktos ma taki, wie o takim motocyklu, lub podjal by sie sprowadzenia, prosze do mnie napisac pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 6, 2009 Sadzilem, ze ten Senna to wpadl Tobie przypadkiem w rece... Trudno znalezc jak sadze akurat ten model. A moze jakis Tricolore? Zobacz jakim cackiem smiga Dzolo ;-]. Mam nadzieje, ze ktos pomoze i kupisz w koncu jakiegos rodzynka. JANEK- nie plynie cos godnego uwagi z USA oprocz Multistrady? Pozdrawiam,Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 6, 2009 Niedługo będzie dostępny 1098( w zależności od postępy prac) i być może 999, oczywiście jak to co zabukowane na statki są godne uwagi, wiem napewno o 1 sztuce 748 R ( na Ohlinsach) na sprzedaż, a w Stanach przegralim aukcje na 1098 R..., jest na aukcji właśnie taka Monster S4- o której kolega wspomina, ale nie polecam, przodem bita i kaszana - a chłopaki cenią swą opinię i takich rozbitków nie sprowadzą...Pozdr. J-748S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qubeq 0 Napisano Lipiec 6, 2009 chce kupic tylko i wylacznie bezwypadkowy, nie spieszy mi sie, wole poczekac a nie zalowac potem zakupu, przegadalem aukcje z niemiec wloch i angli, usa to juz odleglosciowo dla mnie abstrakcja .... :), najwiecej jest u helmutow ale tez najdrozsze, pojade w sierpniu za nasza zachodnia granice jak tu nic nie znajde, najgorsze jest to ze praktycznie caly czas jezdzilem na japonskiej rzedowce (oprocz 3 h na monsterze 600) wiec co do slinika i sprzegla bede mogl jedynie zawierzyc intuicji cos ogladajac :) pozdrawiem i jeszcze raz dziekuje za mile przyjecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 6, 2009 ,spokojnie, najpierw cos sie znajdzie a pozniej moze zorganizuje sie jakies wspolne ogledziny. Juz tak bywalo, ze pomagalismy. Pisz gdy bedziesz mial jakies konkrety to popatrzymy 'co tam widac'.Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach