Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
klekot999

Laguna Seca

Polecane posty

Lorenzo, Pedroza się przebudził?! Ważne, jeżeli choć w części jest prawdą to w jakim stanie zdrowia Stoner jeździ to...... skurcze nóg, bóle żołądka, wymiotowanie w kask.....niewiarygodne!!! Jeżeli upora się z wirusem MISTRZ jest tylko jeden.....Franz

Niestety pedał.rosa. Na siłę próbują z niego chempa zrobić a tu lipa. Nawet wagę motocykla obniżyli mu poniżej dopuszczalnej normy i dalej d..pa.

Nie wiem dlaczego masz Janku taką awersję do Rossiego. Ja tam mu zazdroszczę wyników w końcu 8-krotny mistrz to nie przypadek. I trzeba przyznać jeździć to on potrafi jeszcze jedno kółko lub jeszcze dwa zakręty i on by wygrał.

Przypadek czy nie nie ma dla mnie najmniejszego znaczenie, dla mnie nie jest wielkim mistrzem pokroju Roberts Senior, Lucchinelli, Doohan, Rainer, Fogarty, jest pozerem , twinkiwinkim i tyle, nie podoba mi się show, i całe te pudrowanie...

ale jak to mówią jakby nie było różnorodności i "inności" trochę ten świat nudny by był i tyle, a że umie jeździć nigdy nie zaprzeczałem...Dla mnie nie ma też najmniejszego znaczenia, że ktoś Rossiego lubi, i tak ludzi cenię za to, że są wspaniałymi kolegami, że bezinteresownie pomagają i że pomogąw potrzebie itp... Pozdr. J-748s.

A ja tam nic nie mam do Rossiego nie można powiedzieć, że go lubię ale na pewno szanuje za to co już w MotoGP zrobił.

Za to nie lubię Pedrosy, a nie lubię go za usilne próby uczynienia go mistrzem, nawet kosztem nagięcia przepisów.

W przyszłym sezonie Spies mocno namiesza. Gdyby przeszedł do zespołu fabrycznego mógłby mistrza zdobyć.

Moim zdaniem on będzie "następcą" Rossiego w kolekcjonowaniu mistrzostw.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.