Franz 0 Napisano Lipiec 17, 2009 No pierwszy trening i jest dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 17, 2009 Oby tak dalej,a Ty Franz nie szalej i za dużo TV nie oglądaj- marsz Zdrowieć! J-748S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 18, 2009 No chyba Hayden zaczyna kapować o co w tym Ducatowaniu chodzi hehehe...,co do Stonera- jednak jestem dość sceptycznie nastawiony zaatakowane mięśnie wirusem to nie przelewki, jak się porządnie tego nie wyleży, to się nie wyleczy- a Stoner za bardzo nie miał jak leżeć ( gleby torowe się nie liczą), a może łapnęła go świńska grypa ? Trzymam kciuki za Naszych...Pozdr. J-748 S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 19, 2009 wirus Stonera i szybsza honda!!! O co chodzi, żeby Heyden mógł jeżdzić na 5-9 miejscu Naszemu Desmo jaja ucieli?Nudzi mi się ta Yamaha! Klekot, Rychu macie juz dla mnie coś szybkiego, moze pomogę chłopaką. Tam na torze z przeciwka nie jadą pijani i nie ma barierek, można przycisnąć he he he.Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 19, 2009 Sam motocykl to nie wszystko- są jeszcze opony, a myślę że Bridgestone daje Stonerowi opony Rossiego- leżaki z zeszłego roku...zawsze twierdziłem że jeden producent opon to w wyścigach porażka ( zresztą tak jak w WorldSbk)- za dużo wtedy wynik może zależeć od widximisię oponiarza... ale takie życie... Jest D16RR, ale w specyfikacji 990,za 70-80 tysi $, więc Cię nie dopuszczą, no i światła trza zdemontować- za dużo roboty...hehehe...Pozdr. J-748S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach