Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Franz

Sachsenring

Polecane posty

No chyba Hayden zaczyna kapować o co w tym Ducatowaniu chodzi hehehe...,co do Stonera- jednak jestem dość sceptycznie nastawiony zaatakowane mięśnie wirusem to nie przelewki, jak się porządnie tego nie wyleży, to się nie wyleczy- a Stoner za bardzo nie miał jak leżeć ( gleby torowe się nie liczą), a może łapnęła go świńska grypa ? Trzymam kciuki za Naszych...Pozdr. J-748 S.

wirus Stonera i szybsza honda!!! O co chodzi, żeby Heyden mógł jeżdzić na 5-9 miejscu Naszemu Desmo jaja ucieli?Nudzi mi się ta Yamaha! Klekot, Rychu macie juz dla mnie coś szybkiego, moze pomogę chłopaką. Tam na torze z przeciwka nie jadą pijani i nie ma barierek, można przycisnąć he he he.Franz

Sam motocykl to nie wszystko- są jeszcze opony, a myślę że Bridgestone daje Stonerowi opony Rossiego- leżaki z zeszłego roku...zawsze twierdziłem że jeden producent opon to w wyścigach porażka ( zresztą tak jak w WorldSbk)- za dużo wtedy wynik może zależeć od widximisię oponiarza... ale takie życie...

Jest D16RR, ale w specyfikacji 990,za 70-80 tysi $,  więc Cię nie dopuszczą, no i światła trza zdemontować- za dużo roboty...hehehe...Pozdr. J-748S

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.