Franz 0 Napisano Lipiec 24, 2009 ... i znów 4 szybkie kółka, najlepszy czas i zjazd. W niedzielę wygra Stoner!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 25, 2009 Nooo... trzymamy kciuki...Pozdr. J- 748 S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 25, 2009 ten Pedroza, taki z cicha???Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Troche szczęścia i mogło byc bosko.Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 26, 2009 Siąpi... Franz a możesz opisać jak było? Bo ja nie mam kanału do oglądania...Pozdr. Janek.P.S. Ten motocykl od Ryśka chłopaki już wiozą. Wyślę Ci wiadomość na pocztę z nr telefonu do tego chłopaka co wiezie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 26, 2009 wszystko. Dzieki. Prowadzicie juz dla mnie z Rychem coś pięknego?Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach