Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Franz

Brno...bez Stonera, nie chce mi się żyć.

Polecane posty

o mistrzostwie może zapomnić. Niech wraca jaj najszybciej do zdrowia, żeby zdobyć chociaż parę punktów dla zespołu. Ciekawe co pokaże Kalio ? Na razie jest najlepszym z nowych zawodnków w GP.O Fabrizio nie boję się. Zawsze dobrze jeżdzi w Brnie, ale GP to nie SBK , więc rewelacji nie będzie.

Ciulnia straszna...no cóż chyba wcześniej o tym pisałem...żeby najpierw zrobił porządek ze zdrowiem, a potem pokazał jak jeździ...Pozdr. J- 748.

Mnie noga boli, ramię też trochę więc ja zostaje w domu. Co??? Będę cały weekend w kasku siedział. Tyna wyprzedz ich wszystkich, może odpuść Mice?Franz

Naprawdę jest Wielki, wiem ,że część osób mnie przeklnie ale ROSSI jest WIELKI. To co dziś robili razem z Lorenzo na Yamahach......brak słów. Poprawiali rekord Stonera raz za razem.....magia jazdy na moto.Inny świat. Gdzie są k...wa Ducati i ich moc???Franz

ale na odpowiednim sprzęcie. Pedrosa tylko przez parę okrążeń dawał radę, a póżniej chyba skończyły się opony.Ducati może i mają moc ale nie do okońca nad nią panują. W Brnie były to najbardziej niestabilne motocykle przy wyjściu z zaktrętów.Canepa ledwo mógł usidzieć w siodle.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.