Franz 0 Napisano Sierpień 11, 2009 Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Sierpień 11, 2009 o mistrzostwie może zapomnić. Niech wraca jaj najszybciej do zdrowia, żeby zdobyć chociaż parę punktów dla zespołu. Ciekawe co pokaże Kalio ? Na razie jest najlepszym z nowych zawodnków w GP.O Fabrizio nie boję się. Zawsze dobrze jeżdzi w Brnie, ale GP to nie SBK , więc rewelacji nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 12, 2009 Ciulnia straszna...no cóż chyba wcześniej o tym pisałem...żeby najpierw zrobił porządek ze zdrowiem, a potem pokazał jak jeździ...Pozdr. J- 748. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TYNA 0 Napisano Sierpień 13, 2009 Bez Stonera.....ale z .....TYNĄ ha ha Kwestia gaży i jadę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 14, 2009 Mnie noga boli, ramię też trochę więc ja zostaje w domu. Co??? Będę cały weekend w kasku siedział. Tyna wyprzedz ich wszystkich, może odpuść Mice?Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 16, 2009 Naprawdę jest Wielki, wiem ,że część osób mnie przeklnie ale ROSSI jest WIELKI. To co dziś robili razem z Lorenzo na Yamahach......brak słów. Poprawiali rekord Stonera raz za razem.....magia jazdy na moto.Inny świat. Gdzie są k...wa Ducati i ich moc???Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Sierpień 17, 2009 ale na odpowiednim sprzęcie. Pedrosa tylko przez parę okrążeń dawał radę, a póżniej chyba skończyły się opony.Ducati może i mają moc ale nie do okońca nad nią panują. W Brnie były to najbardziej niestabilne motocykle przy wyjściu z zaktrętów.Canepa ledwo mógł usidzieć w siodle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 17, 2009 właśnie, właśnie.Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach