Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
oops2k

Sprzeglo Multistrada 2003

Polecane posty

Hej,

Poniewaz jestem nowy wiec prosze o wybaczenie jest palne jakas gafe ale ... chcialem sie poradzic bardziej doswiadczonych osob w sprawie sprzegla.

Otoz po zakupie Multistrady trzeba wymienic sprzeglo ale mam z tym niezla zagwozdke. Otoz w katalogu czesci na rysunku zaznaczono 4 tarcze natomiast w instrukcji serwisowej oraz na zywo okazalo sie, ze jest ich 7.
Wiec moje pytanie do Was to czy zamawiajac zgodnie z katalogiem element nr 8 dostane 4 czy 7 tarcz? Bo nie chce wydac kupe kasy, a potem okaze sie, ze to nie to. Czy tez po prostu Wlochom nie chcialo sie do katalogu wrysowywac az 7 tarcz (za duzo pracy Tongue out )
Bede bardzo wdzieczny za pomoc.

z takim partackim rysowaniem. Cztery tarcze nic nie dadza- gdy zamowisz nowy komplet to musisz dostac odpowiednia ilosc czyli 7. Komplet to komplet. Tylko nie przeplac i popytaj w wielu miejscach. Np w Boldorze na niektore rzeczy maja swietne ceny. Jesli nie znajdziesz kompletu od Multi to rozejrzyj sie za tarczami do innego modelu 1000cm3- powinny byc te same. Sam jezdze na calym sprzegle od 1098 a mam 998, wczoraj w Motorexie koledze zakladali tarcze do M900 od 749/999. Moze mnie ktos poprawi ale zdaje sie, ze tak jest 'na bank'. Pzdr

Dzieki wielkie ...

No to mnie troche uspokoiles. W takim razie zamowie ... moze nie bedzie miny. A co do modelu to przekopalem strone gdzie sa katalogi do wiekszosci modeli i z tego okresu wszystkie manuale pokazuja ten typ sprzegla (nr czesci identyczny)
Wiec nie wiem czy cos uda sie cenowo powalczyc ... w Katowicach powiedzieli, ze kosztuje to ... 920zl !!! Masakra. A co do terminu to oczywiscie nie ma - zamowia ewentualnie we wrzesniu i trzeba czekac 2 tyg. Czyli miesiac bez jezdzenia - paranoja!
Zaraz zadzwonie do Wroclawia - moze tam maja.
A jak nie to rozmawialem z Czechami w Ostravie (nowy salon i serwis Ducati) i moga miec w 2 dni bo w centrali w Pradze maja to sprzeglo. Jak widac Czesi daja rade ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.