Kasper 0 Napisano Październik 23, 2009 Ostatnie dwa wyścigi superbike decydujące o mistrzostwie świata kierowców. Mistrz może być tylko jeden - HAGA SAN !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Październik 23, 2009 linki z prawej strony do Eurosportu i Moto GP. http://www.eurosport.pl/wyscigi-motocyklowe/kto-usciska-tatusia_sto2099037/story.shtml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Październik 23, 2009 SBK można oglądać na żywo w internecie na www.worldsbk.com łącznie z treningami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Październik 23, 2009 dla Smrza, drugi Haga, Spies kilka oczek niżej. Zapowiada się dobrze chociaż pierwszy trening o niczym nie świadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 24, 2009 "... no i w piz...u wylądował i cały misterny plan też w piz...u...", ehhh...Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Październik 24, 2009 Nie jest wesoło to fakt. Spies poleciał zdrowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Październik 24, 2009 widzę ,że kwalifikaje dla Spiesa.Tytuł Hagi zagrożony.Mam nadzieję ,że przed jutrzejszym wyścigiem ustawi swoją maszynę i zdoła przebić się do czołówki. Może również Fabrizio trochę powalczy i przytrzyma Spiesa bo inaczej to żałoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Październik 25, 2009 Haga jadac na piatym miejscu wylecial z toru i nie ukonczyl wyscigu ;-[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 25, 2009 Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 25, 2009 Ajm kraj błeeee, błeeee...błe...... i się zatkał.......em błłeeee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Październik 26, 2009 Nie wiem dlaczego ale jak widze hamerykan na pierwszych miejscach i ich flage to mdlosci dostaje... -- Pzdr. gajos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Październik 26, 2009 Miałem palnąć pięścią w ekran laptopa. Nie wiem, czy załapaliście, ale ja oglądałem na żywca na stronie wsbk i komentatorzy mówili, że Haga ma grypę i jest niedysponowany. Szkoda, bo do najwyższego trofeum było blisko. Smrz też paciaka walnął. Pozostaje na pociechę tytuł w SuperStockach 1000. Ciekaw jestem, czy tam Ducaty też jeżdżą ze zwężkami?? Może nie i dlatego tam Yamaha zajęła zasłużone piąte miejsce . Jednak zobaczcie, że Yamaha wzorem MotoGP pomieszała w ustawieniu korbowodów i praktycznie mając zarówno w M1, jak i R1 silnik R4 zrobiła z niego wirtualne V4. Nie ma bata, jeżeli się nie zdejmie restrykcji wagowych i zwężek z dolotów, to będzie ciężko w sezonie 2010. V2 może wychodzić lepiej z zakrętów dzięki lepszemu momentowi i mniejszej wadze. Jak się dołoży kilogramów i zdusi silnik, to lipa kompletna. Szkoda, że Ducati nie może pomieszać w SuperSportach 600. Sytuacja mi troszkę przypomina tę z Kawką 636, niby fajnie jeździ na ulicy, a pościgać się na torze nie można. Tak samo jest niestety z 848. Pozdr Się rozpisałem, chyba przez ten deszcz łapię doła . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach