Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kasper

World SBK - decydujące starcie

Polecane posty

Ostatnie dwa wyścigi superbike decydujące o mistrzostwie świata kierowców. Mistrz może być tylko jeden - HAGA SAN !!!!!!

dla Smrza, drugi Haga, Spies kilka oczek niżej. Zapowiada się dobrze chociaż pierwszy trening o niczym nie świadczy.

widzę ,że kwalifikaje dla Spiesa.Tytuł Hagi zagrożony.Mam nadzieję ,że przed jutrzejszym wyścigiem ustawi swoją maszynę i zdoła przebić się do czołówki. Może również  Fabrizio trochę powalczy i przytrzyma Spiesa bo inaczej to żałoba.

Nie wiem dlaczego ale jak widze hamerykan na pierwszych miejscach i ich flage to mdlosci dostaje...

--

Pzdr.

gajos

Miałem palnąć pięścią w ekran laptopa.

Nie wiem, czy załapaliście, ale ja oglądałem na żywca na stronie wsbk i komentatorzy mówili, że Haga ma grypę i jest niedysponowany. Szkoda, bo do najwyższego trofeum było blisko. Smrz też paciaka walnął. Pozostaje na pociechę tytuł w SuperStockach 1000. Ciekaw jestem, czy tam Ducaty też jeżdżą ze zwężkami?? Może nie i dlatego tam Yamaha zajęła zasłużone piąte miejsce Wink.

Jednak zobaczcie, że Yamaha wzorem MotoGP pomieszała w ustawieniu korbowodów i praktycznie mając zarówno w M1, jak i R1 silnik R4 zrobiła z niego wirtualne V4. Nie ma bata, jeżeli się nie zdejmie restrykcji wagowych i zwężek z dolotów, to będzie ciężko w sezonie 2010. V2 może wychodzić lepiej z zakrętów dzięki lepszemu momentowi i mniejszej wadze. Jak się dołoży kilogramów i zdusi silnik, to lipa kompletna. Szkoda, że Ducati nie może pomieszać w SuperSportach 600. Sytuacja mi troszkę przypomina tę z Kawką 636, niby fajnie jeździ na ulicy, a pościgać się na torze nie można. Tak samo jest niestety z 848.

Pozdr

Się rozpisałem, chyba przez ten deszcz łapię doła Undecided.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.