Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
klekot999

Philip Island

Polecane posty

Narazie Checa rewelacja...obaczymy jak w Superpole i samym wyścigu, warto jednak przypomnieć, że lepiej mu narazie idzie niż na używanych wcześniej ryżozajadach :lol:

FORZA, forza Ducati!!

J-999. P.S. a dlaczego nie ma w Eurosport, tylko E2 ?

Narazie Checa rewelacja...obaczymy jak w Superpole i samym wyścigu, warto jednak przypomnieć, że lepiej mu narazie idzie niż na używanych wcześniej ryżozajadach :lol:

FORZA, forza Ducati!!

J-999. P.S. a dlaczego nie ma w Eurosport, tylko E2 ?

Bo Eurosport emituje olimpiadę. Potem będzie jak zawsze.

Pięknie wygląda czołówka same Ducaty

No i teraz wiecie, dlaczego nieco sceptycznie podchodziłem w wątku pt. "co za testy"...

Philip Island nie jest zbyt przyjaznym dla Ducati torem - przynajmniej w takich specyfikacjach, które są teraz narzucone...

Zresztą zobaczymy jak pójdzie w wyścigach, całym sercem jestem przy Naszych - nieważne, może być Smrz ( ale by było...)...Forza Ducati.Pozdr. J-999

Suzuki ma superpole? was ist das?

keine Ahnung

Motocykl jest taki sam jak w zeszłym roku bez żadnej rewolucji tylko udoskonalony. Przy takich obostrzeniach nic nie mogą nowego wymyślić a ryżopędy i Aprilia dostały znów parę koni więcej przez co na prostych uciekają. Nadzieja w krótkich krętych torach.

Słowem, niezły wyścig, ale Haslam może dać popalić w tym roku, cała nadzieja w krótkich krętych torach..., podobnie jak Kacper stawiam na duet: Fabrizio, Checa...

Forza Makarony!

Pozdr. J-999

Nieźle, nieźle :D

No nie myślałem, źe Checa już w drugim wyścigu sięgnie po zwycięstwo :shock:

cucuki szybkie, ale chłopaki dają radę.

Miś Haga jeszcze nie obudził się ze snu zimowego :lol:

Oglądałem dzisiaj urywki z wyścigów, wyraźnie widać, że na tzw szybkich torach Ducati ma niewiele szans, dobrze, że Checa wyprzedził Haslama na kręciołku- bo potem by nie dał rady...no i ewidentnie widać to w czym tkwi siła Ducati- szybkość i odejście w naprzemiennych wolnych i średnio wolnych łukach..., jak łuki są zbyt długie - przewagę mają ponad 200 KM ja-psy, no na długich prostych wiadomo też...

Czekam na krótkie i kręte torowiska...ale i tak występ był OK...Pozdr. J-999

Franz ojojoj...Portimao trudna sprawa...trzeba petycję wnieść, żeby Ducat jeździł bez ograniczeń...Może kto ma jaki pomysł?

Ja się podpisuję ręcami i nogamy...Pozdr. J-999

portimao ma chyba ze 15 zakrętów, Philip 10 i to jeden z najszybszych torów. fakt chyba testy na Portimao nie szły najlepiej......ale myslę,że Ducati bardzo zabolała porażka nie z sandaczem a z innym Duciem.....

Wcale nie- po prostu prywatne Ducati są niewiele gorsze niż fabryczny Ducati...zupełnie inaczej niż w ja-psach...

Portimao muszą Chłopaki - Ducataki po prostu mądrze rozegrać, płynniej i szybciej jeździć a nie gaz opór i hamownia opór... to trudna szutka jak cholera...i tak ich podziwiam :clap: ...

Pozdr. J-999

Franz, jak masz czas i net - to poglądaj se stare WSBK na youtube, naprawdę polecam...ja jestem fanem talentu Foggy-ego i Baylissa, luknij Foggy tribute...Pozdr. J-999

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.