Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Quanti

Dookoła świata na Ducati MTS 1200

Polecane posty

Witam :)

Jak w temacie, dwójka włoskich dziennikarzy (ona i on) wyruszyli 4 marca w podróż dookoła świata.

Start z Australii, po drodze 4 kontynenty.

Nie uwłaczając naszym włoskim maszynom - odważnie!

Piszę tak w sumie przez stereotyp o zawodności włoskich maszyn bo w oparciu o własne doświadczenia mógłbym napisać, że Duki są niezawodne. Nigdy mnie ani Monster ani Multistrada nie postawiły w kłopotliwej sytuacji (chyba że sam to sprowokowałem). Inna sprawa, że w nowej MTS elektronika pochodzi od BOSCH'a a nie Magnet Marelli co też może wyjść na dobre.

Mimo wszystko sądzę jednak, że za dziennikarzami jedzie ciężarówka serwisowa (strzeżonego itd.. + impreza sponsorowana przez Ducati)

Mimo wszystko sądzę jednak, że za dziennikarzami jedzie ciężarówka serwisowa (strzeżonego itd.. + impreza sponsorowana przez Ducati)

Pan dziennikarz mówi na plaży:" ...coś tam coś tam cinquecento kilometri"

Co oznacza-według mojej znajomości włoskiego: w odległości kilometra jedzie za nami serwisowe Cinquecento bez klimatyzacji :shock:

i to jest prawdziwy wyczyn bo Multi da radę :)

Pan dziennikarz mówi na plaży:" ...coś tam coś tam cinquecento kilometri"

Co oznacza-według mojej znajomości włoskiego: w odległości kilometra jedzie za nami serwisowe Cinquecento bez klimatyzacji :shock:

i to jest prawdziwy wyczyn bo Multi da radę :)

Dobre :lol: :lol: :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.