lkrencik 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 jesli ktos ma to prosze o wklejenie linkow tu lub podeslanie na maila [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 12, 2010 Szukaj googlowo: 748 Paulo Casoli - Gasoilo, lub Miquel Paquay (+++)...lub 748 AMA Supersport/Thundersport, również Ducati 748 RS, coś w tym stylu...Pozdr. J-999 P.S. Mamy 2 sztuki owiewek z carbonu do 748, lewa jest ok, a prawa zeszlifowana( jeśli masz talent- można to naprawić przy pomocy maty i żywicy i potem całość pomalować...)- szukaj zdjęć z Golubia na nim jestem, jeśli chodzi o cenę, to lewa lepsza jest Ryśka, a prawa moja, ale konkretnie to z Ryśkiem gadaj- telefon 0606814703... jedna oryginalna owiewka jest ponad 2 razy cięższa niż te 2 carbonowe, dokupisz cały tył z carbonu na ebayu i czachę i masz z 10 kg zysku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Ja poszukałem, ale znalazłem tylko takie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Łukasz, a może Martini lub Gulf ?? http://www.ducati.ms/forums/showthread.php?t=70799 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Ooo martini jak na integralce - zajebioza :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Gdybym miał malować Duka w jakas replike to z pewnoscia nie w oklepane xeroxy, czy infostrady, bo tego juz jest sporo, a np. w monstermoba. Do dzis jak sobie przypominam wyczyny Shane "Shakey" Byrne'a w BSB to mi ciary przechodzą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 14, 2010 I żółty z numerem 1 i czerwony z numerem 15- to 748 Casoli-Gasolio... to tak żeby być z duchem modelu...Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach