zulus 1 Napisano Kwiecień 18, 2010 Witam. Trafia mi się okazja zakupu 1098...jeżeli udałoby mi się sprzedać 999. 2003 rok. sprowadzony z Niemiec , książka serwisowa prowadzona także w Polsce (Maciek Poznań) W zeszłym roku pełen serwis-paski,płyny,oleje,oprogramowanie,opony (nówki) itd.itd. Trochę carbonu, ohlins, brembo, termignoni. Trochę rysek. Zakupiony w 2008 roku za 37000zł. Oczywiście chciałbym dostać jak najwięcej :) proponowana cena to 25000zł., ale rozważę każdą propozycję oraz sugestię. Pozdrawiam Sebastian [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Kwiecień 25, 2010 ...ależ jesteście zawistni... :D nie pozwolicie mi kupić nowszego modelu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 Zeby nie bylo - masz zielone swiatlo - kupuj! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Maj 6, 2010 A możesz podesłać fotki?:] [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Maj 17, 2010 ...no i chyba płynie. W związku z tym może jednak ktoś reflektuje? Okazja ? Zamiana ? interesuje mnie ST3s ale w pełnym okufrowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach