klaus 1 Napisano Maj 4, 2010 jestem już po pierwszych testach z ustawieniem tylnego zawieszenia i powiem że motocykl najlepiej w naszym pięknym kraju prowadzi się na dość miękkim zawieszeniu na całkowicie twardym tragedia straszna na dość twardym zakręty mnie się nie podobały za to miękkie zawieszenia sprawdza mnie się najlepiej - moto trochę pływa na naszych drogach ale prowadzi się płynnie a jakie wy macie ustawienia w st-kach????? i jak to wygląda u was z przednim zawieszeniem jeszcze nie kombinowałem pozdrawiam klaus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifty 1 Napisano Maj 4, 2010 Ja dopiero zamierzam się z tym pobawić. W moim ST2 ustawiłem przód fabrycznie, a tył nie wiem jak jest, ale na pewno całość jest za sztywna na drogi, po których jeżdżę. Myślę, że w ciągu najbliższego miesiąca ustawię zawieszenie idealnie pod siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Maj 4, 2010 prawdę mówiąc nawet nie wiem jak mam ustawione - wydaje się, że fabrycznie, ale raczej jest to kwestia weryfikacji (do tej pory nie sprawdzałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Maj 4, 2010 u mnie bylo ustawione na jakies -10 kliknięć od maksymalnej twardosci w przednim i tylnim zawieszeniu na dziurawej drodze sprawdza sie dobrze ale w zakretach plywa zwiekszylem twardosc dobicia i odbicia z tylu i przodu na -4 klikniecia i podkrecilem sprezyne z tylu, zakrety rewelacja ale na starych drogach przesrane, w drodze do kazimierza od telepania zaczela mnie boleć nera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach