lkrencik 0 Napisano Maj 16, 2010 Trojfazowy regulator napięcia akumulator gelowy klamka hamulca podnozek prawy ale nie cały art tylko to na czym się but stawia owiewke prawa górna i dolną bo nie wiem czy da się uratować opone tylną 185/55/17 michelin pilot power trochę oleju do głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Maj 16, 2010 regulatorek mam. nówka sztuka kupiona w ducati wrocław. w dniu dzisiejszym promocja 370 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Maj 16, 2010 a Ty co, samochodową oponę chcesz zakładać do Duki ?? 185 ?? ;) Klamkę masz teraz fajną, bo krótką tak jak chciałeś i przy okazji "łamaną" ;) proszę bardzo olej do głowy :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 16, 2010 Adam nie dobijaj mnie. Na meeting ma być lalka. Tomek obiecał zajrzeć do obrotka regulator już "mam" kłamie może faktycznie na szlifoere i spolerowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 17, 2010 Trojfazowy regulator napięcia JEST akumulator gelowy JEST klamka hamulca JEST podnozek prawy ale nie cały art tylko to na czym się but stawia BRAK owiewke prawa górna i dolną bo nie wiem czy da się uratować JEST opone tylną 180/55/17 michelin pilot power JEST trochę oleju do głowy BRAK a mowia ze do dukata czzesci brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach