czerwiec 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Za dużo nie było do poprawki, ale jednak coś tam dodałem i zmieniłem. Zrobiłem projekt naklejek, wymieniłem klamki, malowałem proszkowo podnóżki, sety i dzwignie hamulca oraz zmiany biegów oraz wyfrezowałem w kapie loga Ducati. Następne modernizacje będą dużo kosztowniejsze:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berto 1 Napisano Czerwiec 7, 2010 Ahhhhhhh .. No ładny ci on ładny :D Może spotkamy się 21.06. na Torze Poznań, choć bym posłuchał tego pięknego brzmienia i nacieszył oko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 No ładna sztuka i naklejka na dole też niczego sobie ;) będziesz na koncercie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kermit29 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 powiedział bym, że jest na czym oko zawiesić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 no dzięki za słowa uznania:-) ale przy naklejce na błotnik wymiękłem i głowny pasek jest pomalowany:-( bilecik na Slayera i Megadetah już mam. Z tego co widziałem to Metallica chyba też będzie grać:-))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 baaaaardzo fajniusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Czerwiec 8, 2010 no dzięki za słowa uznania:-)ale przy naklejce na błotnik wymiękłem i głowny pasek jest pomalowany:-( Kargul robi takie rzeczy perfekcyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 kim jest kargful i gdzie go mozna znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Czerwiec 8, 2010 To tajemniczy osobnik wyrabiajacy 'cuda na kiju' z ploterami, naklejkami i projektami. Mieszka pod Poznaniem. Napsz mailem co potrzebujesz to Was skontaktuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berto 1 Napisano Czerwiec 8, 2010 Czerwiec Rozumiem że to Twoje ogłoszenie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1900294 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 podeslalem linkja jednemu pedałowi co to jezdzi jamachą a szuka znów włoszczyzny :D pozdrawiam adam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 podeslalem linkja jednemu pedałowi co to jezdzi jamachą a szuka znów włoszczyzny :D pozdrawiam adam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 podeslalem linkja jednemu pedałowi co to jezdzi jamachą a szuka znów włoszczyzny :D pozdrawiam adam :D sam jeździłeś jamachą, fortepianów nie lubię 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 no fakt Tyt masz Suzuki a nie Yamahe - czyli wychodzi na to że to ja jestem pedałem z yamahą :D nie pierdziel tylko dzwon targuj sprzedawaj gixxa i bierz 1098 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 kupiłem dziś fajny napęd /DiD - Supersprox/, więc go muszę jeszcze trochę pomęczyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 wpadaj na łączyny - wymienimy napęd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 na chwilę obecną nie nadaję się do jazdy na moto, kręgosłup nadal odmawia posłuszeństwa - <font color='red'>[desmo]</font> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Ty sie kuruj i rehabilituj na Brno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 no fakt to moje ogłoszenie na otomoto. Jednak po wizycie u lekarza nie mam ciśnienia. Kolanko po artroskopii ponoć szybko się goi (klika dni), więc luuuz. Poza tym, po regulacji zawiasu jakoś nie chce się z nią rozstawać:-) Cena nie jest za niska więc jak sprzedam, to będę szukał S lub 1198 bo zapodawanie ohlinsów i akrapa do mojej jest nieopłacalne. Jeśli mowa o błotniku przy którego oklejaniu poddałem się (chociaż bardzo tego nie lubię) wynikało to z tego, ze akurat podjechał do mnie do garażu kolega lakiernik, który stwierdził że mi to pomaluje i nie będzie nic widać. Więc po co miałem się męczyć? Wahałem się ale uległem. W tym czasie wykonałem coś innego. Tutaj jest link do kilku moich motorków, które przerabiałem. http://tuning.motoextreme.pl/tuning/prace.htm http://tuning.motoextreme.pl/tuning/prace.htm Nie jest to proste. Stworzenie projektu na kompie, a potem oklejenie na moto to ciężka sprawa. Przygotowanie projektu na czache zajęło mi chyba 3 dni i kilka metrów folii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach