Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
czerwiec

1098 po małym tuningu optycznym :-)

Polecane posty

Za dużo nie było do poprawki, ale jednak coś tam dodałem i zmieniłem. Zrobiłem projekt naklejek, wymieniłem klamki, malowałem proszkowo podnóżki, sety i dzwignie hamulca oraz zmiany biegów oraz wyfrezowałem w kapie loga Ducati. Następne modernizacje będą dużo kosztowniejsze:-(

duca 036.jpg

duca 051.jpg

duca 041.jpg

duca 052.jpg

duca 064.jpg

duca 072.jpg

duca 053.jpg

duca 035.jpg

duka 001.jpg

Ahhhhhhh .. No ładny ci on ładny :D Może spotkamy się 21.06. na Torze Poznań, choć bym posłuchał tego pięknego brzmienia i nacieszył oko :D

no dzięki za słowa uznania:-)

ale przy naklejce na błotnik wymiękłem i głowny pasek jest pomalowany:-(

bilecik na Slayera i Megadetah już mam. Z tego co widziałem to Metallica chyba też będzie grać:-)))))

no dzięki za słowa uznania:-)

ale przy naklejce na błotnik wymiękłem i głowny pasek jest pomalowany:-(

Kargul robi takie rzeczy perfekcyjnie.

To tajemniczy osobnik wyrabiajacy 'cuda na kiju' z ploterami, naklejkami i projektami. Mieszka pod Poznaniem. Napsz mailem co potrzebujesz to Was skontaktuje :D

podeslalem linkja jednemu pedałowi co to jezdzi jamachą a szuka znów włoszczyzny :D

pozdrawiam adam :D

podeslalem linkja jednemu pedałowi co to jezdzi jamachą a szuka znów włoszczyzny :D

sam jeździłeś jamachą, fortepianów nie lubię 8-)

no fakt Tyt masz Suzuki a nie Yamahe - czyli wychodzi na to że to ja jestem pedałem z yamahą :D

nie pierdziel tylko dzwon targuj sprzedawaj gixxa i bierz 1098

kupiłem dziś fajny napęd /DiD - Supersprox/, więc go muszę jeszcze trochę pomęczyć ;)

na chwilę obecną nie nadaję się do jazdy na moto, kręgosłup nadal odmawia posłuszeństwa - <font color='red'>[desmo]</font>

no fakt to moje ogłoszenie na otomoto. Jednak po wizycie u lekarza nie mam ciśnienia. Kolanko po artroskopii ponoć szybko się goi (klika dni), więc luuuz. Poza tym, po regulacji zawiasu jakoś nie chce się z nią rozstawać:-)

Cena nie jest za niska więc jak sprzedam, to będę szukał S lub 1198 bo zapodawanie ohlinsów i akrapa do mojej jest nieopłacalne.

Jeśli mowa o błotniku przy którego oklejaniu poddałem się (chociaż bardzo tego nie lubię) wynikało to z tego, ze akurat podjechał do mnie do garażu kolega lakiernik, który stwierdził że mi to pomaluje i nie będzie nic widać. Więc po co miałem się męczyć? Wahałem się ale uległem. W tym czasie wykonałem coś innego.

Tutaj jest link do kilku moich motorków, które przerabiałem.

http://tuning.motoextreme.pl/tuning/prace.htm

http://tuning.motoextreme.pl/tuning/prace.htm

Nie jest to proste. Stworzenie projektu na kompie, a potem oklejenie na moto to ciężka sprawa. Przygotowanie projektu na czache zajęło mi chyba 3 dni i kilka metrów folii.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.