simply1975 0 Napisano Czerwiec 19, 2010 Witam serdecznie. Proszę mi powiedzieć czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z "serwisówką" do ST2? U nas w górach o Ducach nikt nic nie wie a serwisy są jakie są. Chciałem podstawowy przegląd czy też niektóre wymiany zrobić sobie sam ( rozrząd ) i trochę mądrej lektury by się przydało. Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 ciężko, dwa lata już szukam i nic. każdy chowa to jako wiedzę tajemną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply1975 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 I tak znajdę - będę u makaroniarzy niebawem to załatwię i oczywiście udostępnię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mxwulkan 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Moze to sie do czegos przyda. http://www.carlsalter.com/motorcycle-manuals.asp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply1975 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Dziękuję. Manuala mam - jednak to jest tylko instrukcja obsługi a serwis to inna bajka. Myślę że gdzieś się znajdzie. Zagadnę jeszcze znajomego w Niemczech - może poszpera trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 jak znajdziesz to chętnie uśmiechnę się do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply1975 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Nie ma problemu. Najpierw przetłumaczę może gdzieś a potem zapiszę jako pdf i na płytkę zgram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifty 1 Napisano Lipiec 7, 2010 Witam serdecznie. Proszę mi powiedzieć czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z "serwisówką" do ST2?U nas w górach o Ducach nikt nic nie wie a serwisy są jakie są. Chciałem podstawowy przegląd czy też niektóre wymiany zrobić sobie sam ( rozrząd ) i trochę mądrej lektury by się przydało. Pozdrawiam wszystkich Ja mam serwisówkę w jęz. włoskim i angielskim. Mogę Ci ją wysłać mailem w przyszłym tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply1975 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Bóg jednak istnieje :) - serdecznie proszę o przesłanie ( [email protected] ) Będę wdzięczny - w ramach chociaż małej rekompensaty dostaniesz kilka nowych smyczek do kluczy DUCATI CORSO - z nowym logiem - więc poproszę o Twój adres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Lipiec 7, 2010 też się załapie na wiedzę tajemną ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply1975 0 Napisano Lipiec 8, 2010 Jak tylko prekursor przedsięwzięcia się zgodzi to ja chętnie prawie wszystkim się podzielę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifty 1 Napisano Lipiec 8, 2010 Bóg jednak istnieje :) - serdecznie proszę o przesłanie ( [email protected] ) Będę wdzięczny - w ramach chociaż małej rekompensaty dostaniesz kilka nowych smyczek do kluczy DUCATI CORSO - z nowym logiem - więc poproszę o Twój adres :) Znaczy się, że to ja dostanę taką smyczkę? 8-) Dam Ci znać później na PW, jak już wyślę serwisówkę. Mam też katalog z numerami części do ST2 rocznik 2000 w wersji europejskiej. Nie wiem jak Wam, ale mi przydał się nie jeden raz. Wyślę to razem z serwisówką. OK, to kto chce te rzeczy, to róbcie listę adresów email - wyślę to Wam max do końca przyszłego tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifty 1 Napisano Lipiec 8, 2010 też się załapie na wiedzę tajemną ??? Non c'e problema. 8-) Robimy listę maili i wysyłam do wszystkich zainteresowanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply1975 0 Napisano Lipiec 9, 2010 Super :) - tak dostaniesz smyczkę i inni też - do wyczerpania zapasów :) - dzięki wielkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biker 0 Napisano Lipiec 20, 2010 ooo ta serwisowke tez poprosze [email protected]. z gory dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robsonick 1 Napisano Sierpień 3, 2010 Rozumiem, że serwisówki do ST2 już macie, ja do Swojej estetrójki kupowałem bodaj na tym portaalu : http://www.duc.nu/manuals/?model=touring Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałST2 0 Napisano Marzec 8, 2011 Witam, a czy ja również mogę poprosić, z góry dziękuję :) [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach