Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
simply1975

serwisówka DO ST2

Polecane posty

Witam serdecznie. Proszę mi powiedzieć czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z "serwisówką" do ST2?

U nas w górach o Ducach nikt nic nie wie a serwisy są jakie są. Chciałem podstawowy przegląd czy też niektóre wymiany zrobić sobie sam ( rozrząd ) i trochę mądrej lektury by się przydało. Pozdrawiam wszystkich

Dziękuję. Manuala mam - jednak to jest tylko instrukcja obsługi a serwis to inna bajka. Myślę że gdzieś się znajdzie. Zagadnę jeszcze znajomego w Niemczech - może poszpera trochę.

Witam serdecznie. Proszę mi powiedzieć czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z "serwisówką" do ST2?

U nas w górach o Ducach nikt nic nie wie a serwisy są jakie są. Chciałem podstawowy przegląd czy też niektóre wymiany zrobić sobie sam ( rozrząd ) i trochę mądrej lektury by się przydało. Pozdrawiam wszystkich

Ja mam serwisówkę w jęz. włoskim i angielskim. Mogę Ci ją wysłać mailem w przyszłym tygodniu.

Bóg jednak istnieje :) - serdecznie proszę o przesłanie ( [email protected] ) Będę wdzięczny - w ramach chociaż małej rekompensaty dostaniesz kilka nowych smyczek do kluczy DUCATI CORSO - z nowym logiem - więc poproszę o Twój adres :)

Bóg jednak istnieje :) - serdecznie proszę o przesłanie ( [email protected] ) Będę wdzięczny - w ramach chociaż małej rekompensaty dostaniesz kilka nowych smyczek do kluczy DUCATI CORSO - z nowym logiem - więc poproszę o Twój adres :)

Znaczy się, że to ja dostanę taką smyczkę? 8-) Dam Ci znać później na PW, jak już wyślę serwisówkę. Mam też katalog z numerami części do ST2 rocznik 2000 w wersji europejskiej. Nie wiem jak Wam, ale mi przydał się nie jeden raz. Wyślę to razem z serwisówką.

OK, to kto chce te rzeczy, to róbcie listę adresów email - wyślę to Wam max do końca przyszłego tygodnia.

też się załapie na wiedzę tajemną ???

Non c'e problema. 8-)

Robimy listę maili i wysyłam do wszystkich zainteresowanych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.