Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
tomekmr2

Kolektor wydechowy Ducati Performance by Termignoni 1098 R

Polecane posty

Witam. Posiadam na sprzedaż nowy kolektor wydechowy Termignoni. Kolektor wpadł mi w ręce przez przypadek i nie wiem wiele na jego temat. Na pudełku jest informacja: Ducati item number: D15009209 MOTO 1098 R TB CAL 09 BAY R-b. Cena do uzgodnienia.

post-458-1366036190,8662_thumb.jpg

W/g katalogu Ducati Performance który właśnie trzymam na kolanach numer kolektora do 1098r to 96119008B tyle, że to cały zestaw z filtrem i ECU, więc być może sam kolektor ma swój indywidualny numer.

Właśnie ten zestaw znalazłem na necie, niestety mam tylko kolektor a szkoda bo cena zestawu jest niezła :D Kolektor był zapakowany w oryginalne pudełko na którym była ta naklejka

post-458-1366036191,92_thumb.jpg

Z tej naklejki można wywnioskować, że jest to kolektor od konkretnego egzemplarza Rki /numer ramy/, bo do nich w zestawach poza seryjnym wydechem są zawsze racingowe Termisy...co nie zmienia faktu, że jak to oddasz w dobrej kasie to ktoś się będzie cieszył fajnym wydechem, zakładając, że ma do tego slip ony 70mm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.