tomekmr2 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Witam. Posiadam na sprzedaż nowy kolektor wydechowy Termignoni. Kolektor wpadł mi w ręce przez przypadek i nie wiem wiele na jego temat. Na pudełku jest informacja: Ducati item number: D15009209 MOTO 1098 R TB CAL 09 BAY R-b. Cena do uzgodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 W/g katalogu Ducati Performance który właśnie trzymam na kolanach numer kolektora do 1098r to 96119008B tyle, że to cały zestaw z filtrem i ECU, więc być może sam kolektor ma swój indywidualny numer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekmr2 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Właśnie ten zestaw znalazłem na necie, niestety mam tylko kolektor a szkoda bo cena zestawu jest niezła :D Kolektor był zapakowany w oryginalne pudełko na którym była ta naklejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Z tej naklejki można wywnioskować, że jest to kolektor od konkretnego egzemplarza Rki /numer ramy/, bo do nich w zestawach poza seryjnym wydechem są zawsze racingowe Termisy...co nie zmienia faktu, że jak to oddasz w dobrej kasie to ktoś się będzie cieszył fajnym wydechem, zakładając, że ma do tego slip ony 70mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach